Showtec - Power Spot 9 Q6 Tour

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
42576
€ 332,75
De Showtec Power Spot serie biedt hoge-kwaliteit RGBWA en RGBWA-UV LED-spot armaturen met flikkervrije, stille en ventilatorloze werking, geschikt voor theater- en studio toepassingen. Ze hebben allemaal een dubbele beugel voor eenvoudige vloer positionering en zijn uitgerust met heldere 10 / 12 W LED's. Power Spot-armaturen zijn ideaal voor het verlichten van een studio of video setting, van pittige kleuren tot koud-, warm- en amber wit, gladde pastelkleuren of zelfs blacklight.

Het grote verschil tussen de verschillende Power Spot armaturen zit hem in de output en kleuren motor, van een middel heldere 30 W RGBWA tot een indrukwekkende 108 W RGBWA-UV spot. Uitgerust met een dimmer- en stroboscoopfunctie, kunnen de armaturen levendige effecten creëren en de locatie precies voldoende verlichten.

Elke Power Spot-armatuur biedt meerdere bestuur opties, functionaliteiten en effecten. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Power Spot 9 Q6 Tour is een 9x 12 watt RGBWA + UV LED Spot met stille werking en vrij van lichtflikkeringen, geschikt voor binnenlocaties. Deze armatuur heeft een ProPower en een 3- en 5 polige DMX connector. Zijn dubbele beugel zorgt voor eenvoudige vloerpositionering en dit maakt hem geschikt voor zowel vaste en mobiele toepassingen. Uitgerust met 6 kleuren (Rood, Groen, Blauw, Wit, Amer en Blacklight), kan de Power Spot 9 Q6 prachtige kleuren creëren, van subtiele pastelkleuren tot pittige kleuren, UV licht en bijna iedere wittemperatuur. Zijn kleurenmotor, 0-100 % dimmer en 0-20 Hz stroboscoop functie zijn bestuurbaar via DMX en master/slave in handmatige, automatische en geluidsgestuurde modus met veel ingebouwde programma's. Een 1,5 m stroomkabel wordt meegeleverd.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748342485