Showtec - Spectral M3000 Zoom Q4 MKII

BESCHIKBAAR
Bel ons op +32 (0)16 23 09 68 voor meer info.
Op voorraad
SKU:
43548
€ 1.039,39
De Showtec Spectral serie bestaat uit een reeks betrouwbare en duurzame spots die voldoen aan de hoge kwaliteit en functionaliteiten die vereist zijn bij festivals en vaste evenementenlocaties. Alle spectral spots hebben een hoge output, nauwkeurige kleurtemperatuur, stille werking en een stevig, compact ontwerp. De Spectral armaturen verschillen erg in eigenschappen, van een Warm Witte LED Spot met vaste spreidingshoek tot een RGBW LED Spot met een brede gemotoriseerde spreidingshoek en 2-sectie besturing. Je ziet ze hierdoor terug op ieder festival!

Sommige Spectral armaturen zijn bedoeld voor binnenlocaties en anderen hebben een IP65 certificering en zijn geschikt voor buitengebruik. Dankzij een dimmer- en stroboscoopfunctie zijn de meeste Spectral armaturen uitermate geschikt voor kleurmenging op het podium, van pittige- tot witte- en pastelkleuren. Voor iedere setting is een geschikte oplossing te bedenken.

Iedere projector heeft meerdere besturingsopties en is voorzien van optionele accessoires om functionaliteiten uit te breiden en te verbeteren. We raden je aan de productpagina's te bekijken voor meer informatie.

De Showtec Spectral M3000 Zoom Q4 MKII is een helder 14 x 12 watt RGBW LED spot naar wash Parcan, met een groot gemotoriseerd 8°-40° zoombereik, geschikt voor binnen en buitenlocaties. Elke functie en effect, waaronder de 0-100 % dimmer, 0-20 Hz stroboscoop en kleurenmotor, is bestuurbaar via DMX en master/slave in zowel Handmatige en Automatische modus. Het compacte en lichtgewicht 8,4 kg ontwerp en IP65 certificering maakt de Spectral M3000 Q4 MKII geschikt voor vrijwel elke locatie.
Meer informatie
Merk Showtec
EAN 8717748414748