Voor installateurs en elektriciens


Opstellen van offertes

Bij publieke opdrachten is het opstellen van offertes dikwijls een uitdaging, vooral als het gaat om geavanceerde audiovisuele systemen. Wij bieden graag hulp bij het beantwoorden van offertes een aanbestedingen voor jouw projecten:   

  • Technische specificaties: Wij helpen bij het definiëren van de technische specificaties die nodig zijn voor een correcte en competitieve offerte.
  • Prijsstelling: Ons team ondersteunt bij het bepalen van een passende prijsstelling die zowel concurrerend als winstgevend is.


Tweede lijns ondersteuning

Wij begrijpen dat je als ervaren installateur soms te maken krijgt met technische uitdagingen die buiten je primaire expertisegebied vallen. Ons team van technici biedt tweedelijns ondersteuning, zodat jij verzekerd bent van technische back-up, indien nodig. Deze dienst omvat:

  • Technische assistentie op afstand en op locatie: Onze experts kunnen zowel op afstand als fysiek ondersteuning bieden om complexe problemen op te lossen.
  • Advies over systeemintegratie. Wij bieden deskundig advies over hoe je verschillende AV-componenten optimaal integreert.

Indienststelling

De juiste indienststelling is essentieel voor de functionaliteit en duurzaamheid van elk AV-systeem. Wij beiden gespecialiseerde ondersteuning bij de indienststelling om ervoor te zorgen dat alle systemen optimaal presteren vanaf het moment van activering:

  • System setup en configuratie: Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen correct zijn geïnstalleerd en geconfigureerd volgens de specificaties van de fabrikant en de wensen van de klant.
  • Opleiding: Wij ondersteunen de klant bij het opleiden en documenteren van de installatie.

Monitoring

Net zoals geavanceerde IT systemen zijn audiovisuele systemen vandaag te monitoren.

Dankzij QSC Reflect kunnen volledige installaties gemonitord worden. Is er signaal? Werken de luidsprekers nog? Er zijn veel mogelijkheden voor wat betreft de monitoring van een installatie.


Stuur ons je vraag

Waarom kies je voor ons?

Bij Sonora streven we ernaar om niet alleen onze eindklanten, maar ook onze partners in de praktijk te ondersteunen. We bieden je de tools, expertise en ondersteuning die nodig zijn om complexe audiovisuele projecten succesvol te voltooien en je zakelijk doel te bereiken.

Neem gerust vrijblijvens contact op voor meer informatie over onze diensten of om direct ondersteuning aan te vragen. Wij helpen je graag excelleren in jouw vakgebied.


Neem contact op