Verhuur van geluid, licht en beeld voor je event


Bij Sonora begrijpen we dat elk event uniek is en speciale aandacht vereist. Of het nu gaat om een intiem tuinfeest, een sprookjesachtig huwelijk, een gouden jubileum of een sprankelende verjaardag, wij maken je dag graag nog onvergetelijker. Met ons breed assortiment aan verhuurmateriaal zijn wij jouw ideale partner voor het verhuren van audiovisuele apparatuur. 
Wat huur je bij Sonora?


Geluid en Belichting. Creëer de perfecte sfeer met onze professionele geluids- en belichtingssystemen. Onze apparatuur is geschikt voor events van elke grootte en zorgt ervoor dat jouw gasten genieten van mooi geluid. 


Projectiemateriaal. Van grote schermen tot videoprojectoren, wij hebben de gepaste toestellen om je event visueel te versterken. Perfect voor het delen van herinneringen tijdens een jubileum of voor het tonen van foto’s en video's op huwelijken.


Camera's. Wil je elk moment vastleggen? Onze professionele camera's zorgen ervoor dat elk speciaal moment opgemerkt blijft. 


Eenvoudig in gebruik.


Wij begrijpen dat de voorbereiding van een event stressvol kan zijn. Daarom bieden wij eenvoudig op te stellen pakketten aan. Die zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat jij meer kan genieten van je event. 


Contacteer ons met je vraag
Een geluidsinstallatie of home cinema?


Aan de hand van hoogwaardige home cinema-oplossingen en audiovisuele installaties transformeren wij jouw audiovisuele ervaring thuis. Wij bieden maatwerk oplossingen die naadloos integreren met jouw leefomgeving en je kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau tillen. Waar gewenst werken we samen met je architect of decorateur zodat de integratie perfect in je interieur past.


Wat doen we?


Home Cinema Systemen. Droom je van een eigen bioscoop in huis? Onze home cinema systemen bieden een fantastische filmervaring met kristalhelder beeld en geluid. Wij zorgen voor de correcte installatie van projectoren, schermen en geluidssystemen die zijn afgestemd op de akoestiek van je kamer.
Audiovisuele Installaties. Of het nu gaat om het inrichten van een geavanceerd muzieksysteem doorheen je huis of het installeren van een multimedia-setup voor je woonkamer, wij hebben de kennis om jouw wensen te realiseren. Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk en zijn integreerbaar met je bestaande slimme huisoplossingen.


Maatwerk en Integratie. Elk huis is unie. Jij bent uniek. Daarom bieden wij oplossingen op maat die precies passen bij jouw interieur en levensstijl. Ons deskundig team werkt nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat je audiovisuele systeem zowel functioneel als esthetisch aan je verwachtingen voldoet. We werken samen met elektriciens en bezetters om de installatie optimaal te integreren in je interieur.Vraag een offerte aan
Waarom kies je voor ons?


  • - Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste keuzes voor uw evenement, afhankelijk van uw specifieke behoeften en budget.
  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid. Wij controleren en onderhouden grondig al onze apparatuur, zodat jij zeker bent van de beste prestatie op je event.


Wij kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijk evenement te creëren!


Contacteer ons


Een greep uit ons productgamma

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.